Bijzondere linialen

Van Perfect Paper Crafting

Perfect Paper Crafting Lnialen

Ook last dat uw liniaal verschuift tijdens het snijden? Of vindt u het ook vervelend dat u veel moet rekenen om frames om frames te maken? De bijzondere linialen van Perfect Paper Crafting maken het u dan een stuk makkelijker. Hoe …?

Perfect Layers Mini: kaders snijden zonder meten

In de verpakking van de Perfect Layers Mini treft u 2 linialen aan waarmee u 8 verschillende kaders kunt maken. Beide linialen zijn gemaakt van transparant kunststof en makkelijk in gebruik.
Met deze linialen kunt u een kader om bijvoorbeeld een foto heen snijden zonder dat u hoeft te meten en te rekenen!

Liniaal Perfect Layers Mini van Perfect Paper Crafting

Perfect Ruler

Met deze Perfect Ruler schuift uw papier of ander materiaal tijdens het snijden niet meer weg. De liniaal is aan de ene zijde van doorzichtig, transparant kunststof zodat u de liniaal makkelijk recht neer kunt leggen. De andere zijde van de liniaal is gemaakt van metaal. Langs deze zijde snijdt u het materiaal of scheurt u het papier. Op de liniaal staat zowel de maataanduiding centimeters als ook inches.

Liniaal Perfect Ruler van Perfect Paper Crafting

2 Comments

    • Hallo Ria, Dank u wel voor uw bericht. De Perfect Ruler hebben wij ook in het assortiment gehad. Omdat de groothandel dit product niet meer in haar assortiment heeft kunnen wij hier niet meer aankomen. Wij hebben geen alternatief adres voor u. Wij kunnen u alleen adviseren te zoeken op internet naar een winkel die deze liniaal nog op voorraad heeft. Met vriendelijke groet, PaperCraft’s Hobby

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*