Marianne Design maart 2018

Overlijden, pasen en op de boerderij als thema's

Marianne Design Maart 2018 Voorbeelden

Op zoek naar een mooie Dandelion als stansmal voor het maken van condoleancekaarten? Of gaat u liever aan de slag voor Pasen? Voor deze thema’s en het thema ‘op de boerderij‘ vindt u stempels, stansmallen, papier en knipvellen in de nieuwe maart collectie van Marianne Design.

Marianne Design Maart Producten

Condoleancekaarten

Designpapier in een combinatie van de kleuren beige, grijs en blauw vindt u op het Pretty Papers Bloc PK9154 Eternity. Het geeft een rustige uitstraling aan uw kaart die u met de stempel TC0864 Tiny’s Border Callas of de creatable stansmal LR0513 Dandelion zelf naar eigen inzicht kunt afmaken. En als u op zoek bent naar woorden, dan vindt u op de stempelsheet EWS2224 Silence NL vast een passende tekst. Om u alvast te inspireren maakte Marianne Design enkele voorbeelden voor u.

Marianne Design Condoleancekaarten

Pasen

Pasen begint een beetje op kerst te lijken. Steeds meer mensen kiezen ervoor om net als de kerstsfeer de paassfeer in huis te halen. En hoe kunt u dat beter doen dan hiervoor eigen creaties te maken? Marianne Design inspireert u alvast met het maken van een paasdoosje en een paaskaart. Op beide creaties heeft zij de stansmallen LR0519 Easter Bunny With Bow en LR0520 Basket gebruikt.

Marianne Design Pasen

Op de boerderij

Steeds vaker mogen de “stadse” mensen een kijkje nemen op, in en om de boerderijen op het platteland. Met name in het voorjaar wanneer alles begint te groeien en te bloeien is het een genot om er te mogen zijn. Om het leven op en rond de boerderij te verbeelden, ontwierp Hetty Meeuwsen enkele stempels. Met stempels als HT1630 Hetty’s Baby Animals en HT1631 Hetty’s Chicken Family laat u de dieren vrij rondlopen op het boerenerf.

Marianne Design Stempels Op de Boerderij van Hetty Meeuwsen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*