Studio Light Winter Feelings

Stempels, mallen, stansvellen en papierblokken

Studio Light Winter Feelings Mallen Stempels Stansvellen

Vindt u het handig dat alles bij elkaar past qua kleur en stijl? Dan is de collectie Winter Feelings van Studio Light wat voor!

Winter Feelings

Met deze collectie creëert u kerstkaarten in een sprookjesachtige winterstijl. En de sneeuw ontbreekt niet. Er zijn in deze collectie uitgekomen:

  • stansvellen
  • papier blokken
  • mallen
  • stempels

Stansvellen

Met stansvellen hoeft u niet te knippen. U drukt uw plaatje uit het papier en plakken maar. Het formaat van deze vellen is A4.

Studio Light Stansvellen uit de collectie Winter Feelings

Soms ziet u her en der nog een ” uitstulpje”, een plek waar het plaatje vastgezeten heeft. Deze “uitstulpjes” haalt u makkelijk weg met een schuurmaatje. Op het schuurmaatje vindt u 2 zijden met “schuurpapier” en tussenin een laagje stevig wit foam. Deze schuurmaatjes hebben een formaat van 5 cm x 8 cm. Er zitten er 2 van in een verpakking.

Schuurmaatje

Papier blokken

Als u stansvellen heeft en geen achtergrond papier, dan komt u nog niet ver. De collectie Winter Feelings voorziet ook daarin. Er zijn 2 verschillende paper pads met designpapier uitgekomen.

Studio Light Stansvellen en Paper Pads Winter Feelings

Elk paper pad bevat 36 vellen in het formaat van 15 cm x 15 cm. Er zitten 9 verschillende patronen (designs) op dit blok. Het gewicht is 170 grams.

Stempels

Een achtergrond maken of juist iets op de voorgrond uit laten komen, dat kunt u doen met de stempels uit deze collectie. Naast een landschap (stampwf237) creëren kunt u er ook kerstvlokken (stampwf235) mee laten neerdalen. Er is genoeg te combineren en te variëren.

Studio Light Stempels Winter Feelings

Mallen

En als laatste de mallen. Deze mallen kunt u als aanvulling gebruiken op de voorgaande producten. Zo kunt u achter het kerstframe (stencilwf62) een plaatje van de stansvellen plakken. U kunt er ook voor kiezen om juist een kerstbal (stencilwf61) of kerstster (stencilwf60) ergens voor te hangen. Combineer, varieer en ontdek!

Studio Light Malen Winter Feelings

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*