Marianne Design februari 2018

Kruiden en geboorte zijn de thema's van deze maand

Marianne Design voorbeeldkaarten Februari 2018

Op zoek naar lieve, leuke geboortekaartjes? Of liever een kruidige kaart? Kruidenplantjes en geboortes zijn de thema’s van de februari 2018 collectie van Marianne Design naast het thema Craft Dates.

Geboortekaartjes

Eline Pellinkhof heeft zich voor deze maand gestort op het thema geboorte. Naast de Collectables stansmallen met dieren zoals een Kangaroo COL1446 Eline’s Kangaroo & Baby, Zebra COL1447 Eline’s Zebra & Donkey of Koala COL1448 Eline’s Koala & Baby zijn er ook stempelsheets.
Op deze stempelsheets vindt u zowel dieren als ook bijpassende (Engelse) teksten. Geeft u de voorkeur aan Nederlandstalige teksten, dan heeft u meer aan de stempel EC0171 Eline’s Baby Tekstjes met maar liefst 17 stempels!
Het papier van het papierblok Crafty Patterns is helemaal hierbij in stijl met zijn zachte tinten in vrolijke designs.

Papierblok Crafty Patterns van Eline Pellinkof PB7054

Ter inspiratie zijn er door Marianne Design al diverse voorbeelden met deze producten gemaakt. Naast kaarten ook geschenkverpakkingen. Wat zijn ze leuk!

Marianne Design Geboortekaartjes Voorbeelden

Kruiden

Mooie takjes als stansmallen, prachtige knipvellen en bijpassend designpapier. Een ruime keuze om een kaart te maken voor de liefhebber van een kruidentuin.

Marianne Design Mallen Knipvellen Kruiden

Marianne Design februari 2018

Ook benieuwd naar de andere producten uit de nieuwste collectie van Marianne Design? U vindt deze producten op onze website papercraft.nl in de map Nieuwe Producten van Marianne Design.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*