Studio Light Stamps & Die Cut

Stempelen en stansen januari 2018

Studio Light Stamps & Die Cut

Wat is nu leuker dan 2 hobbies te combineren? Dat kan met de nieuwe producten Stamps & Die Cut van Studio Light. In elke verpakking vindt u stempels met bijpassende stansmallen.

Stempelen en stansen

Stamps & Die Cut, de naam zegt het al, stempels en stansen. En hoe u dat doet? Dat is wat u het makkelijkste vindt. Wij geven de voorkeur aan:

  1. Stempelen
  2. Optioneel: Inkleuren
  3. Stansen
  4. Optioneel: Inkleuren

Wij ervaren dat deze volgorde makkelijker is dan eerst stansen en dan stempelen. En waarom? Het maken van een afdruk precies in het midden van een al gestanste vorm vinden wij lastig. Dit wordt al wel een stuk makkelijker als u gebruik maakt van een stempeltool. Alleen niet iedereen heeft zo’n stempeltool thuis. Daarom adviseren wij om eerst te stempelen en daarna te stansen.

Het inkleuren van de stempelafdruk kan zowel direct na het stempelen als ook pas na het stansen. Voordeel van eerst inkleuren en als laatste stansen is dat u makkelijker het papier vast kunt houden tijdens het inkleuren.

Stempeltools

Mocht uw nieuwsgierigheid gewekt zijn bij het woord stempeltool dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen op onze website. Bij de Stempelbenodigdheden, Accessoires vindt u een ruime keuze aan deze tools. Wij hebben deze tool van de volgende merken:

Stempeltools

Nieuw ….

In het 1e kwartaal / begin 2e kwartaal gaat er een kleine versie van het Tim Holtz Stamping Platform uitkomen. Handig voor onderweg of op die momenten waarop u weinig ruimte hebt op uw hobbytafel!

Tim Holtz Travel Stamp Platform

Deze kleinere versie gaat uitgebracht worden onder de naam Travel Stamp Platform.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*