Marianne Design oktober 2017

Mallen en stempels voor kerst

Marianne Design Voorbeeldkaarten oktober 2017

Wilt u nog kerstkaarten maken? Of liever leuk ingepakte kerstcadeautjes? In de oktober 2017 collectie van Marianne Design heeft u hiervoor volop keuze.

Marianne Design Stempels en Mallen oktober 2017

Kerstbomen

Wat is kerst zonder een kerstboom? Wilt u deze sfeer ook op uw kaartjes terug laten komen dan heeft Tiny Harts voor Marianne Design vast een boom voor u ontworpen die naar uw smaak is. U heeft keuze uit:

Marianne Design Kerstbomen Stansmallen

Halloween

Gaat u liever aan de slag met Halloween? Dat kan. Hetty Meeuwsen ontwierp voor dit thema een 2-tal stempels. Een rand stempel HT1627 Haunted Mansion en een stempelsheet HT1626 Happy Halloween.

Marianne Design Halloween

Layered stamping

Ook bij het maken van kerstkaarten kunt u uw stempeltool naar hartelust gebruiken. Tiny Harts heeft namelijk 4 prachtige Layering Stamps ontworpen voor bloemen die helemaal bij de kersttijd horen. In lagen maakt u uw stempelafdrukken en creëert u een natuurlijker bloem. U heeft keuze uit een Amaryllis, Poinsettia en een Helleborus. En natuurlijk zijn er ook leuke kersttakjes.

Alle layering stempels die tot nu toe zijn uitgekomen vindt u op onze website.

Marianne Design Layered Stamps Bloemen voor Kerst

Royal Christmas

Echt een koninklijke kerst maakt u met gouden elementen. En dat kan nu. Het Pretty Papers Bloc Royal Christmas bevat papier in de kleuren goud, geel en rood. Wij vinden het echt een prachtig, chic blok. En als u het combineert samen met de 2 knipvellen van Tiny Harts de Christmas Baubles en Christmas Trees, dan kan het niet anders dat uw kerstkaarten in de smaak zullen vallen bij de ontvanger.

Marianne Design Royal Christmas

Nieuwsgierig?

Wat wij u in dit bericht laten zien is niet alles wat uitgekomen is in de oktober collectie. Zo is er bijvoorbeeld ook nog een fantastische nieuwe serie Gift Wrapping uitgekomen van Karin Joan. Morgen in een nieuw bericht hier meer over.

Karin Joan Voorbeeld kaarten en cadeautjes

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*