Nellie Snellen kerstbal

Nellie Snellen Folding Die NFD020 Christmas Ball

Nellie Snellen Kerstbal NFD020 Christmas Ball

Wilt u tussendoor bij het maken van kerstkaarten ook wel eens iets anders maken voor kerst? Wellicht is dan de nieuwe Folding Die Christmas Ball wat voor u.

Folding Die Christmas Ball

Nellie Snellen Folding Die NFD020 Christmas Ball

Toen wij deze mal zagen van de Folding Die NFD020 Christmas Ball konden wij ons geen enkele voorstelling maken wat we hiermee zouden kunnen. Al helemaal niet gezien de omschrijving van het product namelijk een kerstbal. En toch, toch is het een mal om een kerstbal te maken. Het plaatje is duidelijk: het is een kerstbal.

Nellie Snellen Kerstbal gemaakt met de mal NFD020

Daarop dachten wij “Om daarmee een kerstbal te maken zijn vast veel en ingewikkelde handelingen nodig”. Nou wij kunnen u zeggen “Het is heel eenvoudig“.

Duidelijke beschrijving

Op de achterzijde van het product legt Nellie Snellen uit hoe u deze bal in elkaar kunt zetten. Daarvoor begint u met het 3 keer stansen van deze mal. Daarna kunt u aan de slag. Aan de hand van foto’s ziet u stap-voor-stap hoe u deze kerstbal in elkaar zet.

Instructiefilm

Ook kunt u zien hoe Nellie Snellen deze kerstbal in elkaar zet. Zij laat u op deze Youtube-video zien hoe simpel dit gaat.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*